طرح مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ترشی و خیارشور

این طرح در 97 صفحه و با فرمت ورد تهیه شده است

دسته: کارآفرینی

بازدید: 5 بار

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 582 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 97

هدف از انجام این بررسی، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ترشی و خیارشور است. در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است.

طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 1 میلیارد تومان دارد و سرمایه در گردش مورد نیاز برابر 700 میلیون تومان و کل هزینه های تولیدی سالانه برابر 33.7 میلیارد تومان است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت کمتر از 6 ماه برگشت می یابد. لیکن برآورد های اقتصادی به شدت تابع قیمت فصلی مواد اولیه می باشد و توانایی رقابت با شرکت های دیگر نیز بسیار حائز اهمیت است.

احداث واحد در استان هایی نظیر تهران، آذربایجان شرقی و غربی، اصفهان، فارس، خراسان رضوی، خوزستان و همدان و اردبیل که از نقطه نظر راه های ارتباطی و امکانات شهرک های صنعتی و بعلاوه نزدیکی به بازار مصرف از مزیت نسبی برخوردار هستند، پیشنهاد می شود.

  • طرح توجیهی ترشی
  • طرح مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ترشی و خیارشور
  • طرح کارآفرینی
  • طرح توجیهی
  • طرح مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ترشی و خیارشور

لینک دانلود ...